کلاس و دوره آموزشی نیمه خصوصی تاسیسات مطب دندان پزشکی با آموزشگاه تاسیسات ۲۴ساعته
ثبت نام در کلاس آنلاین نیمه خصوصی تاسیسات مطب دندان پزشکی با قیمت مناسب که آموزشگاه تاسیسات ۲۴ساعته برگزار می کند.
برگزار کننده: آموزشگاه تاسیسات ۲۴ساعته زمان ثبت نام: 1403/07/21 17:11 - 1403/12/18 17:11 زمان برگزاری: 1403/08/01 17:11 - 1403/12/25 17:11 روزهای برگزاری: دوره به صورت آفلاین می باشد و میتوانید هر ساعت از روز دوره را مشاهده کنید. ساعت دوره: حدود 3 ساعت 51 دقیقه- توضیحات دوره
- سرفصل ها
- نظرات
2. فضای نصب یونیت دندانپزشکی: برای اینکه یونیت دندانپزشکی در یک اتاق نصب شود یا برای طراحی محل جایگذاری یونیت های دندانپزشکی فضای برای ما اهمیت بسزایی دارد. ابعاد اتاق، نوع چیدمان ها و باقی تجیهزاتی که در آن فضا قرار میگیرند.
3. آشنایی با انواع یونیت دندانپزشکی و تجهیزات اصلی: قبل از اجرای زیر ساخت هر تجهیز نیاز است که با تجهیز به طور کامل آشنا باشیم که بدانیم ورودی خروجی ها و ملزومات مورد نیاز به چه صورت است، با تجیهزات اصلی یوینت دندانپزشکی آشنا می شوید.
4. ابعاد فضای نصب: دکتر دندانپزشک و دستار جهت راحتی کار و دسترسی بهتر به سایر تجیهزات داخل اتاق نیازمند فضاهای کاری می باشند که تداخل در عبور مرور و حرکت تجیهزات نیوفتد، در این بخش در مورد فواصل نصب طرفین و فضای یوینت صحبت می کنیم.
5. امکان اجرای زیر ساخت تاسیسات : یکی دیگر از آیتم هایی که برای ما اهمیت دارد و در بعضی مواقع تعیین کننده محل نصب و قرارگیری یونیت دندانپزشکی می باشد امکان زیر ساخت تاسیسات آب و فاضلاب با توجه به محل موجود تاسیسات آب و فاضلاب و محدودیت های بعضا در بازسازی می باشد که در این بخش به این موارد اشاره می شود.
6. جایگذاری یونیت دندانپزشکی: پس از بررسی نکات ابعادی و زیرساخت نوبت به استارت اجرا و جایگذاری یونیت در محل می باشد، در این بخش به فواصلی مشخص و استاندارد نمونه های مختلف شرکت های سازنده که زیرساخت تاسیسات در آن نقطه قرار میگیرند اشاره می شود.
7. باکس یونیت: باکس یوینت دنداپزشکی محل قرارگیری شیرآلات ورودی و تاسیسات خروجی و ادوات برقی یونیت می باشد که دارای انواع گوناگونی میباشد و باید با این جز اصلی که با آن سروکار داریم کاملا آشنا باشیم.
8. لوله کشی فاضلاب: یکی از مراحل اجرای زیر ساخت اجرای خط فاضلاب خروجی از یوینت به رایزر اصلی می باشد، نکات اجرایی، استاندارهای سایزینگ و متریال های فاضلاب دراین بخش صحبت شده است.
9. لوله کشی ساکشن مرکزی: دستگاهی به نام ساکشن مرکزی در مطب ها جایگزین ساکشن آبی دستگاههای یونیت شده که در مصرف آب صرفه جویی اساسی شده است، محل قرارگیری دستگاه ساکشن، نوع لوله کشی و سایزینگ در این بخش صحبت شده است.
10. تداخل لوله کشی فاضلاب و ساکشن مرکزی: در مواردی زیادی اجرای همزمان ساکشن مرکزی و فاضلاب در مطب ها در کنار یکدیگر امکان پذیر نیست و تداخل ایجاد شده باعث از بین رفتن شیب دهی استاندارد می شود، در صورت عدم شیب دهی گرفتگی مسیر و مختل شدن دستگاه باعث می شود در این بخش در مورد راهکاری رفع تداخل لوله کشی فاضلاب و ساکشن مرکزی صحبت کرده ایم.
11. لوله کشی آب : یکی از وردی های اصلی باکس یونیت دندانپزشکی آب مصرفی می باشد که سایزینگ، فشار ورودی، نوع لوله کشی و نحوه ورود به دستگاه برای ما اهمیت بسزایی دارد، در این بخش به این موارد اشاره شده است.
12. لوله کشی هوای فشرده: هوای فشرده هم مثل آب در یونیت دندانپزشکی بسیار اهمیت دارد، کمپرسور هوای فشرده در کدام محل جایگذاری شود؟ نوع لوله کشی و سایزینگ به چه صورت باشد در این بخش صحبت شده است.
13. تست زیر ساخت: آخرین محل از اجرای زیرساخت قبل از پوشاندن تاسیسات تست اجرای زیر ساخت می باشد که مطابق با استاندارهای آیین نامه ای انجام می شود.
تعمیرات و نگهداری زیرساخت تاسیسات: تجربه ثابت کرده است که دکترها و دستیارهای دندانپزشک درمواقع خرابی ها و تعمیرات تجربه کافی برای مدیریت ندارند و سریعا دست به تلفن می شوند، در این مواقع بعضی راهنمایی های ابتدایی به آنها در آرامش هر دو طرف کمک می کند، در مواقع خرابی های دستگاه، سرازیر شدن آب در اتاق یونیت و جلوگیری از خرابی کمپرسور چه موارد چک شود؟