Nahal

کلاس و دوره آموزشی نیمه خصوصی Nahal با استاد گلاره مدنی

ثبت نام در کلاس حضوری نیمه خصوصی Nahal با قیمت مناسب که استاد گلاره مدنی برگزار می کند.

برگزار کننده: استاد گلاره مدنیزمان ثبت نام: 1405/02/02 13:30 - 1405/07/22 13:30زمان برگزاری: 1405/02/30 13:30 - 1405/07/22 13:30روزهای برگزاری: یکشنبه: ساعت 14 الی 16 دوشنبه: ساعت 16 الی 18 سه شنبه: ساعت 16 الی 18 چهارشنبه: ساعت 18 الی 20
هزینه دوره: 
9,000,000 تومان
  • توضیحات دوره
  • سرفصل ها
  • نظرات
توضیحات دوره
نحوه برگزاری: حضوری
<!-- تعداد نفرات دوره حدود: --> 5
حداکثر ظرفیت شرکت‌کنندگان 10 نفر است.

در دوره نُهال، زبان‌های اصلی در زبان انگلیسی که به آن tense گفته می‌شود آشنا میشویم. با این دید که به جای ترجمه کردن جمله و فعل کاربرد آن‌ها را در موقعیت مناسب (و نه جمله های فارسی) می آموزیم.

در پایان دوره نُهال میتوانید انواع زمانها را (انواع گذشته، انواع حال و انواع آینده) در جایگاه صحیح استفاده نمایید.

در دوره های پیشین شما جمله سازی ساده و تلفظات صحیح یاد گرفته اید و میتوانید یک مکالمه ی ساده رو پیش ببرید ولی برای استفاده از زمانهای متفاوت نیاز به این دوره دارید. دوره ی نُهال لحظه ی نهایی شدن اطلاعات شما نسبت به قواعد میباشد و آخرین مرحله ی این دوره است که به صورت ساده و راحت بتوانید سه دوره ی پیشین رو که به هم متصل کرده اید مستحکم کنید.

نیازمندی ها

از آنجا که یادگیری زبان خارجی یک “فن” است، تنها و تنها با تمرینات کافی و مکرر امکانپذیر میباشد. لذا زبان آموزان ملزم به رعایت پیوستگی در استفاده از دوره و نیز انجام تمرینات هر جلسه و ارسال از طریق وبسایت جهت تصحیح میباشد.

منظور از پیوستگی اینست که شما در ابتدا تصمیم بگیرید که جلسات را بصورت روزانه، یک روز در میان یا ۲ بار در هفته تماشا کنید. لطفا فاصله بین هر درس یا درس بعدی بیش از ۳ روز نباشد و حتما روز بعد از مشاهده ی هر درس تمرینات همان درس را انجام داده و ارسال کنید.

سرفصل ها

مخاطبان هدف

  • بزرگسالانی که به زودی قصد مهاجرت دارند
  • افرادی که در جلسات کاری شرکت میکنند.
  • بزرگسالان با دانش محدود زبان انگلیسی که نیاز به اصلاح ایرادات دارند.
  • هر کسی که علاقمند به یادگیری زبان انگلیسی با جملات صحیح باشد.
نظرات
ثبت نظر جدید
هنوز نظری ثبت نشده است.